Kobofisc bv bvba werd opgericht in 2012 en is gevestigd in Stekene. Ons kantoor is erkend door het Institute for Tax Advisors & Accountants (ITAA).

Door onze integriteit, inzet, discretie en kennis wordt U een degelijke en kwalitatieve dienstverlening gegarandeerd.

Bij de behandeling van een dossier trachten wij steeds een persoonlijke vertrouwensband met U te realiseren. Een samenwerking die van twee kanten komt is voor ons essentieel.

U kan bij ons terecht als (actieve of startende) kleine KMO-vennootschap, maar ook als eenmanszaak, zowel in hoofd- als bijberoep. Gelet op onze ruime ervaring (van meer dan 15 jaar) bekijken wij samen met U welke vorm voor U het meest geschikt is. Wij luisteren naar uw idee├źn en leveren advies op maat.

Wij voeren steeds een tijdige en nauwkeurig bijgewerkte boekhouding, waarbij wij streven naar een goede opvolging en een uitleg in verstaanbaar Nederlands.

Tevens kunnen wij altijd terugvallen op een degelijk netwerk van professionele partners (advocaten, notarissen, revisoren, sociale secretariaten enz.) die u kunnen bijstaan met hun specifieke vakkennis. Op deze manier kunnen we voor al uw problemen en vraagstellingen de juiste oplossing aanreiken.

 

ITAA Logo web 1